Hälytysosasto

Hälytysosasto vastaa palokunnalle tulevista hälytystehtävistä. Hälytysosastoon kuuluu tällä hetkellä noin 30 jäsentä, joiden ikäjakauma on laaja, alkaen 18-vuotiaasta jatkuen aina yli 60-vuotiaaseen. Hälytystehtäviä on monenlaisia, kuten esimerkiksi liikenneonnettomuuksia, rakennuspaloja, maastopaloja ja erilaisia raivaustehtäviä.

Hälytyksillä vastaan tulevien tehtävien kirjo on myöskin laaja alkaen liikenteenohjauksesta ja pumpun käytöstä aina vaativimpiin savusukellustehtäviin.

Kiinnostuitko?

Jos toimintamme herätti mielenkiintosi ja haluaisit tulla tutustumaan palokuntaamme, niin ohessa muutamia asioita ja ominaisuuksia mitä hälytysosaston jäseneltä odotetaan.

Hälytystehtäviin osallistuvan on oltava vähintään 18 vuotias, auttamisenhaluinen, terveydentilaltaan hyvä ja kykenevä toimimaan ryhmässä. Jos et ole vielä täysi-ikäinen niin hälytysosaston harjoitustoimintaan pääsee mukaan jo 16 vuotiaana. Palokunta kouluttaa kaikki hälytysosaston jäsenet täysin ilmaiseksi, vahvoiksi pelastusalan taitajiksi. Tämän lisäksi Uudenmaan pelastusliitto järjestää erilaisia erikoistumiskursseja, esimerkiksi ensiapu- ja puidenraivauskursseja.

Palokunta tarjoaa sinulle uusia ystäviä, mielekästä toimintaa ja mahdollisuuden auttaa lähimmäistä hädässä. Asemallamme on pieni kuntosali ja ajanvietetila jotka ovat jäsenistön vapaassa käytössä.

Yhteydenotot ja lisätiedot palokuntamme koulutuspäälliköltä.

Koulutuspäällikkö
Janne Mäenpää
050 3446784

sgreme(at)gmail.com