Kurssi-info

Opetussuunnitelma

Uudenmaan pelastuslaitokset (Länsi- , Keski- ja Itä-Uusimaa) yhdessä Uudenmaan pelastusliiton (UPL) kanssa järjestävät palokuntalaisen perus- ja täydennyskursseja.

Peruskurssit pitävät sisällään sammutustyö-, savusukellus-, palokuntien ensiapu-, pelastustyö-, öljyvahingontorjunta-, vaarallistenaineiden-, yksikönjohtaja- ja palokunnanpäällikkökurssit.


Täydennyskursseina mm.ensivaste-, radioliikenne- ja vauriopuun käsittelykurssit. Kurssit ovat edellytys hälytyskelpoisuuden saamiselle ja toimimiseen miehistöosaston hälytystehtävissä, joita tukevat viikkoharjoitukset.


Ilmoittautumisen yhteydessä muista ilmoittaa kurssin nimi, numero ja ajankohta näin helpoitat koulutuspäällikön työtä, sillä samannimisiä kursseja saattaa olla muitakin käynnistymässä samalla ajanjaksolla.

Tietyille kursseille tarvitaan todistuksia, ym. Muuta materiaalia, ennen henkilön ilmoittamista kurssille, joten ole yhteydessä edeltävästi koulutuspäällikköön ja/ tai palokunnanpäällikköön.

Kurssitarjontaan voi tutustua Hakan tapahtumakalenterissa. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia Hakaan, pyydä sellaiset päällystöltä.

Kursseille ilmoittaudutaan koulutuspäällikön kautta kootusti, kenenkään EI tarvitse suoritttaa omatoimista ilmoittautumista!


Polku koulutuksiin Hakassa:

Vasemmassa sivupalkissa on alimpana kuvakkeena linkki tapahtumakalenteriin → Valitse osastoksi hälytysosasto → Pelastusliito: Uudenmaan pelastusliitto .

Tämän jälkeen eteesi aukeavat kaikki kurssit, joita Uudenmaan Pelastusliitto (UPL) tarjoaa, katso kiinnostava kurssi ja ilmoita KOULUTUSPÄÄLLIKÖLLE halukkuudesta hakea kurssille.